(044) 500-9616, (098) 687-87-01, (067) 500-37-88
Ванна кIмната з вашим характером

Новини

ТЕСЕnow панель змиву
03.09.2015

ТЕСЕnow панель змиву ТЕСЕnow панель змиву

АКЦІЯ ТОТО
09.12.2014

АКЦІЯ ТОТО Акція 4999 евро! Багатофункціональний електронний унітаз TOTO серіяNeorest SE з блоком біде.

Зміна цін!
09.12.2014

Зміна цін!Шановні гості нашого сайту,Звертаємо Вашу увагу на акцію від -40% ТОТО  GIOVANNONI (art.CW882Y+TCF89 ...

архів новин >>

Курси валют
Вівторок, 19 березня, 2024
Курс EUR гот.      29.9
Курс EUR безгот. 29.9

Матеріалознавство

Статті » Матеріалознавство: Нові стандарти гігієни з Японії

 

Японская сантехника ТОТО, японська сантехніка ТОТО

Сьогодні екрани телевізорів нас лякають величезною кількістю бактерій і вірусів, що живуть у ванній кімнаті і становлять загрозу для нашого здоров'я і здоров'я наших дітей. Реклама стверджує, що єдиним порятунком є величезна кількість всіляких миючих засобів, які якщо не раз і назавжди, то, принаймні, надовго позбавлять нас від всіх мікроорганізмів у нашій ванній. Про що мовчить реклама, так це про те, що мікроби виробляють стійкість до всієї цієї хімії і нові штами набагато небезпечніші для здоров'я і впоратися з ними, якщо ви вже захворіли, набагато складніше. Замовчує реклама й про шкоду здоров'ю, особливо дитячому, яку наносять самі миючі та чистячі засоби. Всілякі ПАР, сполуки хлору і фосфору проникають через шкіру і легені, накопичуючись в організмі, провокуючи величезну кількість захворювань і знижуючи імунітет. Чи означає все це, що потрібно змиритися і жити в бруді? - Аж ніяк ні.

Нові стандарти гігієни вже існують і ними успішно користуються мільйони людей. Найцікавіші та практичні новинки сьогодні приходять з Японії. В Україні японська сантехніка представлена поки що лише продукцією фірми ТОТО, яка пропагує новий підхід до особистої гігієни і чистоти навколишнього простору.

Що принципово відрізняє сантехніку ТОТО від продукції інших фабрик? Ідеально гладка поверхня кераміки, воронкоподібний змив, який краще очищає унітаз і відсутність традиційного обіду, під яким збирається бруд.

покрытие CeFiONtect, покриття CeFiONtect

У першу чергу, компанія створила нову керамічну поверхню, яка менш схильна до забруднення і відповідно на ній набагато менше затримується мікроорганізмів. Унікальне покриття CeFiONtect - це продукт нанотехнологій і його неможливо побачити неозброєним оком, проте його можна відчути - воно набагато більш гладке на дотик, ніж у звичайній кераміці. Звичайну керамічну поверхню можна чистити скільки завгодно ретельно - бактерії все одно знайдуть для себе місце в мікротріщинах і нерівностях. Перевага CeFiONtect перед покриттями європейських виробників у тому, що воно наноситься на керамічні поверхні до випалювання виробу і завдяки цьому набагато довговічніше.

 

Унітази ТОТО не мають традиційного обіду, Унитазы ТОТО не имеют традиционного обода

Ще одна розробка від ТОТО, спрямована на підтримання чистоти в санвузлі, - це унікальна конструкція системи змиву в унітазі. Унітази ТОТО не мають традиційного обіду, під яким завжди накопичується бруд, тому користуватися таким унітазом набагато приємніше і корисніше.

система смыва Tornado Flush, система змиву Tornado Flush

Цього вдалося домогтися, повністю переробивши концепцію змиву. У традиційній системі змиву потік води направляється з-під обода, а система змиву Tornado Flush працює за іншим принципом: три струмені води з отворів в корпусі створюють ефект виру, який повністю очищує всю внутрішню поверхню унітазу. Система Tornado Flush працює практично безшумно, споживаючи невелику кількість води і при цьому очищає внутрішню поверхню унітазу набагато еффектівнee, порівняно з іншими системами змиву.

система змиву Tornado Flush, система смыва Tornado Flush

Завдяки цьому комплексу удосконалень вам не знадобиться витрачати багато зусиль і чистячих засобів, щоб утримувати туалет в чистоті. А головне - це абсолютно безпечно для здоров'я.

Відмінності японської сантехніки від звичної нам на цьому не вичерпуються. Компанія ТОТО робить сучасні технології невід'ємною частиною щоденних гігієнічних процедур. Більш докладно з інноваційними рішеннями ТОТО можна познайомитися на офіційному сайті: http://ru.toto.com/ або проконсультуватися у менеджерів магазину «Новий Вимір» - офіційного дилера ТОТО на Україні.

4 грудня 2011