(044) 500-9616, (098) 687-87-01, (067) 500-37-88
Ванна кIмната з вашим характером

Новини

ТЕСЕnow панель змиву
03.09.2015

ТЕСЕnow панель змиву ТЕСЕnow панель змиву

АКЦІЯ ТОТО
09.12.2014

АКЦІЯ ТОТО Акція 4999 евро! Багатофункціональний електронний унітаз TOTO серіяNeorest SE з блоком біде.

Зміна цін!
09.12.2014

Зміна цін!Шановні гості нашого сайту,Звертаємо Вашу увагу на акцію від -40% ТОТО  GIOVANNONI (art.CW882Y+TCF89 ...

архів новин >>

Курси валют
Четвер, 18 квітня, 2024
Курс EUR гот.      29.9
Курс EUR безгот. 29.9

Матеріалознавство

Сортувати публікації за: датою публікації | переглядами | алфавітом

10 вересня 2012
Шановний Покупець!Ми хочемо, щоб придбаний Вами змішувач GROHE завжди доставляв Вам радість. Тому дотримуйтесь, будь ласка, наступних вказівок щодо догляду.

13 серпня 2012
Сантехнічні інсталяції прихованого монтажу
Сучасний дизайн останні кілька років виявляє стійку тенденцію до більш повітряних і візуально розширючих простір підвісними елементам ванної кімнати. Не завжди є можливість закріпити підвісний унітаз або умивальник до стіни. В цьому випадку саме інсталяції прихованого монтажу допоможуть Вам здійснити задум швидко, надійно і без шкоди для житла.

16 липня 2012
Що таке унітази Washlet?
Що таке унітази Washlet і чому вони вважаються найдосконалішими? В чому переваги технології Washlet перед схожими розробками інших виробників?

1 липня 2012
Трапи і дренажні канали замість душових піддонів
Дуже часто, під час ремонту у ванній кімнаті, ми стикаємося з проблемою маленьких приміщень. Іноді місця не вистачає не тільки для пральної машини, біде або великої ванни, а й для найнеобхіднішого: раковини і душової кабіни.

5 червня 2012
Огляд унітазів-біде та кришок-біде
Останнім часом все більший інтерес викликають унітази-біде і кришки-біде. Використання цих сучасних винаходів гігієни позитивно відображається на здоров'ї, вони екологічні і економлять місце у ванній кімнаті. Наша оглядово-порівняльна стаття присвячується саме цим пристроям, що піднімають особисту гігієну та комфорт на новий рівень.

4 грудня 2011
Нові стандарти гігієни з Японії
Нові стандарти гігієни вже існують і ними успішно користуються мільйони людей. Найцікавіші та практичні новинки сьогодні приходять з Японії. В Україні японська сантехніка представлена поки що лише продукцією фірми ТОТО, яка пропагує новий підхід до особистої гігієни і чистоти навколишнього простору. Що принципово відрізняє сантехніку ТОТО від продукції інших фабрик? Ідеально гладка поверхня керам...

4 вересня 2011
Чавунні ванни
          Чавун - це найбільш традиційний матеріал для виготовлення ванн. Він міцний, важкий, пористий і досить тепломісткий завдяки цим властивостям. Відповідно до фізичних характеристик чавуну та особливостей виробництва, чавунні ванни не відрізняються різноманітністю форм і розмірів. Найчастіше це прямокутні пристінні або з плавними формами окремі ванни.          Оскільки виробничий процес бага...

4 вересня 2011
Склопластикові ванни
Сучасна ванна повинна бути легкою і міцною, простою у догляді і, звичайно ж, зручною. Задовольняють ці вимоги ванни зі склопластику. Цей матеріал раніше використовувався переважно в оборонній і космічній промисловості, суднобудуванні і авіабудуванні, а сьогодні з нього роблять ванни, чаші для басейнів і гідротерапевтичне обладнання для лікувального масажу.

4 вересня 2011
Мідна ванна
У європейській традиції мідна ванна - це окрема купіль досить великих (190 х 85 см) розмірів, виконана в класичному стилі. Це неймовірно стильні і аристократичні ванни, в яких нескладно відчути себе спадкоємцем стародавнього знатного роду або учасником великих історичних подій.

4 вересня 2011
Ванни з натурального каміння
Сьогодні людину у ванній кімнаті оточує безліч предметів з різних матеріалів, але кам'яні елементи серед них зустрічаються нечасто. Екзотичні і екстравагантні, вони супроводжували наших предків довгі століття: перші купелі в печерах первісних людей, римські терми та громадські лазні давньогрецьких полісів, розкішні басейни східних дворів і легендарна ванна Клеопатри - всі вони були виконані з кам...

Назад 1 2 Вперед