(044) 500-9616, (098) 687-87-01, (067) 500-37-88
Ванна кIмната з вашим характером

Новини

ТЕСЕnow панель змиву
03.09.2015

ТЕСЕnow панель змиву ТЕСЕnow панель змиву

АКЦІЯ ТОТО
09.12.2014

АКЦІЯ ТОТО Акція 4999 евро! Багатофункціональний електронний унітаз TOTO серіяNeorest SE з блоком біде.

Зміна цін!
09.12.2014

Зміна цін!Шановні гості нашого сайту,Звертаємо Вашу увагу на акцію від -40% ТОТО  GIOVANNONI (art.CW882Y+TCF89 ...

архів новин >>

Курси валют
П`ятниця, 29 березня, 2024
Курс EUR гот.      29.9
Курс EUR безгот. 29.9

Все про дизайн

Статті » Все про дизайн: Як облаштувати маленьку ванну?

Багатьом з нас доводиться працювати з обмеженим простором у ванній кімнаті, тому творчість тут життєво необхідна. Малі ванні кімнати, як і будь-який невеликий простір в будинку, не повинні бути менш облаштовані, а навпаки, вони можуть бути зручні і елегантні.
Як облаштувати маленьку ванну?    Як облаштувати маленьку ванну?
Той факт, що простір вашої ванної кімнати обмежений, може стати його перевагою: це означає, що навіть найдрібніші деталі будуть відігравати велику роль. З чого почати?

Як облаштувати маленьку ванну?

Розглянемо приміщення. Де розмістити все необхідне? Шукайте способи створення зон в кімнаті, і намагайтеся організувати для кожної діяльності свій простір: такі як зона для купання, зона для догляду за тілом, волоссям і нанесення макіяжу, і зона для відпочинку.
 
Проявіть фантазію, організовуючи місця для зберігання побутової хімії, косметики, рушників і халатів. Будь-які «неправильності» приміщення можна перетворити в ніші для вбудованих шафок і полички для банного приладдя.

І детальніше про дизайн. Стилізація ванної кімнати - це не стільки процес планування, скільки прикраси. Будьте винахідливі у виборі дрібниць, і майте на увазі, що для суттєвих змін вашої ванни не потрібно чогось ексклюзивного. Поява у ванній простої, проте милої, шафки з полицями для зберігання необхідних речей туалету або плетеної корзини для зберігання білизни, змінить найменшу дамську кімнату.
Як облаштувати маленьку ванну? Як облаштувати маленьку ванну?
Як облаштувати маленьку ванну?
Як облаштувати маленьку ванну?
 
 
Пам'ятайте, дзеркала є важливим елементом в будь-якому невеликому приміщенні. Невелику ванну кімнату можна прикрасити одним великим дзеркалом або кількома дзеркалами в різних стилях і розмірах. Ця маленька хитрість зробить туалетну кімнату візуально більше, а також буде прекрасно відбивати світло, якого іноді мінімум в невеликій ванній кімнаті.

Одним з найпростіших і найдієвіших прийомів для маленьких просторів є колір. В дійсно маленьких приміщеннях не варто використовувати рясні квіткові принти або орнаменти. Плитка на стінах від підлоги до стелі теж підкреслить недоліки приміщення. Найкраще в маленьких ванних кімнатах експериментувати з фактурою поверхонь і матеріалами, а плитку укладати тільки там, куди потрапляють бризки. Надайте перевагу світлим кольорам стін кімнати, щоб збільшити відчуття простору. Колір впливає не тільки на настрій, але і на сприйняття простору. Світлі тони, пастельні і нейтральні, як правило, створюють відчуття більшого об’єму. Оскільки кольорова гама широка, експериментуйте з кількома відтінками і під різними кутами освітлення. Вибирайте відтінок, який додасть комфорту і затишку ванній кімнаті.
 
Як облаштувати маленьку ванну?Як облаштувати маленьку ванну?
Невелика ванна кімната надає стільки ж місця для розміщення аксесуарів, як і велика. Оточіть себе найбільш потрібними і улюбленими речами. Не забувайте про кольорові акценти, які можна розставити за допомогою текстильних виробів. Рушники, халати, шторки для душу, оббивні тканини допоможуть вам зіграти з відтінком і малюнком, підняти настрій сміливими кольорами і контрастністю. Інші дрібні деталі - мило або сімейні фотографії, морські камінці - гарні можливістю постійного оновлення.
alt

Коли кожен сантиметр простору на рахунку, вибирайте для декору тільки функціональні елементи. Не варто захаращувати приміщення милими, але марними дрібничками. А от вдала ідея щодо зберігання дрібничок може стати родзинкою інтер'єру. Прозорі контейнери можуть містити мило або ватні кульки, зубні щітки або солі для ванн.

Ваша ванна кімната може бути просторою настільки, наскільки вільна ваша уява ...

12 жовтня 2011