(044) 500-9616, (098) 687-87-01, (067) 500-37-88
Ванна кIмната з вашим характером

Новини

ТЕСЕnow панель змиву
03.09.2015

ТЕСЕnow панель змиву ТЕСЕnow панель змиву

АКЦІЯ ТОТО
09.12.2014

АКЦІЯ ТОТО Акція 4999 евро! Багатофункціональний електронний унітаз TOTO серіяNeorest SE з блоком біде.

Зміна цін!
09.12.2014

Зміна цін!Шановні гості нашого сайту,Звертаємо Вашу увагу на акцію від -40% ТОТО  GIOVANNONI (art.CW882Y+TCF89 ...

архів новин >>

Курси валют
П`ятниця, 19 квітня, 2024
Курс EUR гот.      29.9
Курс EUR безгот. 29.9

Все про дизайн

Статті » Все про дизайн: Як додати Вашій ванній кімнаті індивідуальності?

Вашій ванній кімнаті не вистачає затишку чи шарму? Може Вас на влаштовує планування, відсутність денного світла, або Ви просто втомилися від білого на білому? Ми запропонуємо Вам декілька прикладів незвичних ванних кімнат, які, можливо, змусять Вас змінити свою думку про те, як має виглядати ванна.
По-перше, відмовтесь від штампів та стереотипів. Основною причиною буденності ванних кімнат є тиражуння стандартних рішень: світла кольорова гама, плитка від підлоги до стелі, поличка і дзеркало над умивальником. Шпалери з великим орнаментом та яскраві кольори не часто можна побачити в ванній. Частіше за все, ремонтуючі ванну, ми боїмося, що незвичні матеріали не підійдуть до теплого та вологого середовища ванної кімнати, або що порушимо баланс простору в ванній, використовуючі яскраві та контрастні кольори. Наша порада: забудьте про ваші забобони.
 
Красивая ванная комната, красива ванна кімната
 
Будьте сміливіше! Експериментуйте з кольором. Яскрава зелена стіна вдихнула життя в цю простору, але звичайну ванну кімнату.
 
Cучасна ванна кімната, яскраві кольори, современная ванная комната, яркие цвета

Поставтеся до ванної як до вітальні: хоча більшість з нас ніколи не буде мати ванну кімнату таких розмірів, але використати ті самі засоби при її оформлені можна. Такі несподівані елементи як картина чи фотографія, камін або меблі можуть повністю змінити вигляд вашої ванної.
эклектичная ванная комната с камином, еклектична ванна кімната з камином
В невеликих приміщеннях кожна дрібниця стає на видноті, тому добирайте аксесуари зі смаком. Оригінальна лампа, шпалери з великим орнаментом, елегантне дзеркало - це зовсім не те, що ми звикли бачити у звичайній ванній кімнаті. Але ми все таки радимо слідувати одному правилу: надавати перевагу спеціальним світильникам для вологих приміщень та дотримуватись правил техніки безпеки.
Ванная комната с крупным орнаментом на обоях, ванна кімната з великим орнаментом на шпалерах
Будьте яскравими і блискучими! Цій ванні не вистачало світла, тому дизайнер використав поєднання яскраво-зеленої і білої фарб, щоб надати яскравості і глянсове покриття, щоб отримати більше світла.
Сучасна ванна кімната з яскравим дизайном, современная ванная комната с ярким дизайном
Додайте декоративних акцентів: чорно-біла палітра, гордий пес і яскраво-рожева зебра. Хто б міг подумати, що все це буде так гармонійно поєднуватися між собою?
Елегантна ванна кімната в американському традиційному стилі, элегантная ванная комната в традиционном американском стиле
Використовуйте незвичні предмети та їх поєднання: унікальний умивальник, геометричні шпалери, складне дзеркало і східний килим - ідеальне поєднання простору і стилю.
Ванная комната с восточными аксессуарами, ванна кімната з аксесуарами зі сходу
Інколи достатньо одного великиго акцента: незвичайна стіна з каменю домінує в цій ванній кімнаті.
ванна в кантри-стиле
Забагато глянцу не буває: металізовані шпалери і обробка, дзеркало і кришталеві світильники грають зі світлом і перетворюють звичайну ванну в гламурне місце.
Гламурная ванная комната с классическими элементами, гламурна ванна кімната з класичними елементами
Змішуйте стилі: правила стверджують, що потрібно дотримуватися одного стилю. Але це не так. Поєднуючи елементи сучасного, класичного, східного і навіть гламурного стилю, автори цього інтер’єру отримали чудовий результат.
еклектична ванна кімната, эклектичная ванная комната
Забудьте про забобони: для нашого останнього прикладу ми взяли цю ванну кімнату. Деякі кажуть, що вона виглядає як в'язниця. Але єдине, що має значення, - це те, що власнику цієї кімнати подобаються світлі стіни та іржаві акценти в ній.
Современная минималистическая ванная комната, сучасна мінімалістична ванна кімната

28 листопада 2011